| Biuro Hokage | |
|
+5Kayla Raven Sasuke Uchiha Asano Aiko Okami 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Khaine Jounin // agent Podziemia
Liczba postów : 402 Wiek : 19 Charakter : Obojętny Znaki charakterystyczne : To co na Avku (czerwone oczy czerwone włosy Znaki bandaże itd.) Kocham : Lokiego Jako Ojca Inteligencja : 100 Zręczność : 150 Siła : 150 EXP : 170 Patrzcie i nie płaczcie Registration date : 26/02/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Pon Mar 02, 2009 9:35 pm | |
| jego pieczęć znikła a on się obudził -Ała .. co się działo ? ==" | |
|
| |
Asano Aiko Jounin // agent Podziemia
Liczba postów : 1490 Wiek : 18 Strój : Znów ścięła włosy i zrobiła pasemka. Zdarza jej się jeszcze chodzić w gorsecie. Znaki charakterystyczne : Blond włosy. Inteligencja : 150+20 Zręczność : 100+48 Siła : 150+20 EXP : Wyzerowane. Ale wcześniej 440 Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Pon Mar 02, 2009 9:37 pm | |
| Zobaczyła jak chłopak podnosi się z miejsca upadku. - Odbiło Ci i uderzyłeś się w głowę. Mnie też próbowałeś zabić - mruknęła | |
|
| |
Khaine Jounin // agent Podziemia
Liczba postów : 402 Wiek : 19 Charakter : Obojętny Znaki charakterystyczne : To co na Avku (czerwone oczy czerwone włosy Znaki bandaże itd.) Kocham : Lokiego Jako Ojca Inteligencja : 100 Zręczność : 150 Siła : 150 EXP : 170 Patrzcie i nie płaczcie Registration date : 26/02/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Pon Mar 02, 2009 9:45 pm | |
| -zabić ?! w takim razie nie mogę tu zostać znikł | |
|
| |
Liczba postów : 1490 Wiek : 18 Strój : Znów ścięła włosy i zrobiła pasemka. Zdarza jej się jeszcze chodzić w gorsecie. Znaki charakterystyczne : Blond włosy. Inteligencja : 150+20 Zręczność : 100+48 Siła : 150+20 EXP : Wyzerowane. Ale wcześniej 440 Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Pon Mar 02, 2009 9:50 pm | |
| Nareszcie... Poprawiła swoje bandaże i opatrunki. Ułożyła się wygodnie. Czekała ją kolejna długa i chłodna noc spędzona w samotności. | |
|
| |
Taida Chuunin
Liczba postów : 115 Wiek : 15 Charakter : Mocno trzyma się zasad, leniwa...i coś tam jeszcze Znaki charakterystyczne : rÓsHoFfe włosy XD Inteligencja : 100 Zręczność : 100 Siła : 100 EXP : 50! Registration date : 18/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Mar 03, 2009 12:37 am | |
| Pojawiła się przed drzwiami wejście do biura hokage. -I po co ja tu przyszłam? Zapytała siebie i zobaczyła Aiko siedzącą na podłodze samą. -I po co na niego czekasz? On już nie wróci.... | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Mar 03, 2009 12:44 am | |
| Spojrzała na nią półprzytomna. - Ale nie mógł nas ta zostawić, nie? | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Mar 03, 2009 1:53 am | |
| Zacisnęła pięści. Uderzyła jedną z nich o ścianę tak, że ręka znów pokryła się krwią. - Jaka ja jestem naiwna... Odepchnęła Taidę i odbiegła rozchylając się na boki. | |
|
| |
Taida Chuunin
Liczba postów : 115 Wiek : 15 Charakter : Mocno trzyma się zasad, leniwa...i coś tam jeszcze Znaki charakterystyczne : rÓsHoFfe włosy XD Inteligencja : 100 Zręczność : 100 Siła : 100 EXP : 50! Registration date : 18/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Mar 03, 2009 9:31 pm | |
| -Ja też jestem naiwna.... Usiadła pod drzwiami. | |
|
| |
Taida Chuunin
| Temat: Re: Biuro Hokage Sob Mar 07, 2009 12:12 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Mar 17, 2009 5:19 pm | |
| Weszła wolno do biura. Od razu podeszła do okna. Oparła ręce o parapet, oglądając krajobraz Konohy. - ... Odsunęła się od okna. Zrobiła parę kroków w stronę biurka, usiadła na krześle przy nim. Z szefek wyciąga dokumenty oraz papiery. Niepotrzebne i stare wyrzuca do kosza obok. Potrzebne i pilne wypełnia. - Ktoś musi zająć się sprawami Konohy... Nawet jeżeli ja nie zostanę Hokage... - mruknęła. Odłożyła długopis, kończąc przy tym wypełnianie. Odpowiednio segreguje dokumenty, które wkłada do biurka. Ręką przeciera z kurzu blat. Spogląda na pewna zdjęcie oprawione w ramkę. Bierze je do ręki. Na zdjęciu był Hokage ze swoją drużyną. - Nie powrócą... - szepnęła. Odłożyła zdjęcie na miejsce, kładąc je tak, aby fotografia nie była widoczna - szybką ramki do blatu. Wstała. Przeszła się po całym biurze, uporządkowując wszystkie rzeczy. - Trzeba to przygotować na przyjście nowego Hokage... - robiła to z myślą, że w w końcu znajdą jakiegoś, lepszego od niej. Spakowała rzeczy Okamiego do kartonu, które ze smutkiem wyniosła do schowka. Ponownie wróciła do biura. Sprawdziała, czy wszystko zrobiła. Było już posprzątane, dokumenty uporządkowane i wszystkie inne rzeczy. - Gotowe... Przeszła się jeszcze po całym budynku. Wszytko było tak, jak należy. Zniknęła. | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Kwi 14, 2009 6:07 pm | |
| Wchodze do biura, odrazu cicho zamykam za sobą drzwi łudząc sie że Kasumi mnie nie nakryje. - HAGANE!!!! - pisneła Kasumi, widocznie czekała już w biurze - O nie... - Przestałem sie łudzić, na szczęście miałem plan B ^^ - Khem. Więc potrzebuje nową plakietke na drzwi, obecna jest nieaktualna. Prosze Cie również o spis aktualnie bezczynnych shinobi Konohy ^^ - rzeczowy ton Kasumi troche wmurowało, ale zatrzymała sie, spuściła wzrok i kiwneła głową. - Hai...- I nie smuć sie, wróciłem - czekam aż wyjdzie. Rozglądam sie po biurze - No no no, nawet wyprzątane.... - zauważam zdjęcie położone fotografią w dół - Oj, ktoś powinien to doprowadzić do porządku ^^ - chwytam fotografie, przecieram szybke i stawiam ją na biurku, gdzie jej miejsce. Wyciągam z biurka stare dokumenty i je przeglądam. | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Kwi 14, 2009 7:39 pm | |
| - Właśnie, papiery do Oto. - Spisałem szybko potrzebny dokument, zebrałem robote z dzisiejszego dnia. Wychodząc z biura widze już nową plakietke przy drzwiach, spotykam Kasumi i wręczam Jej dokumenty.
- Ten jest ważny, wyślij jeszcze dziś kogoś do Oto. Dzięki ^^
Wychodze z budynku. | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Wto Kwi 14, 2009 10:55 pm | |
| Kierowała się w stronę biura. Gdy wchodziła po schodach i była już przy drzwiach, zauważyła swoją krew pod nimi. - Kiedy to było - odparła z rozbawieniem. Nacisnęła delikatnie klamkę, a drzwi samoistnie otworzyły się. Wlazała do środka. Rozglądnęła się, widocznie zauważyła, że ktoś już tu był. Podeszła do biurka. Wzięła wazon, nalała do niego wody i włożyła swojego żółtego tulipana. Wazon z kwiatkiem postawiła na biurku. Spostrzegła fotografię przywróconą do należytego stanu. Wzięła ją do dłoni. - No no - odłożyła ją. Jeszcze raz wszystko przejrzała, ostatni rzut oka na żółtego kwiatka i... zniknęła | |
|
| |
Nagato Pein Akatsuki
Liczba postów : 128 Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 21/01/2009
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 15, 2009 7:29 pm | |
| Wszedłem do budynku w którym mieściło się biuro Hokage. Wszystkich strażników pozabijałem. Tak więc łątwo było wejść. Moja ręka była przebita na wylot. Uderzyłem nogą w drzwi od biura. Zniszczyłem je i wszedłem do środka. Wewnątrz była jedynie przerażona sekretarka, która na mój widok zemdlała. Podszedłem do biurka. Przewróciłem wazon z tulipanem. Kwiat upadł na ziemie. Krew z mojej ręki skapneła na niego. Ogólnie od wejścia widać było długi ślad krwi. Wyjąłem katanę z ręki i położyłem ją na biurku. Zza płaszcza wyjąłem zakrwawioną część maski A.N.B.U. Także położyłem ją na biurku. Usiadłem na wygodnym krześle. Znalazłem kartkę i coś do pisania. Zacząłem pisać list do Okamiego: "Drogi Zdrajco. Oddaje Ci zabawki twojego rycerza. Schowaj je. Nie musisz się martwić że coś mu zrobiłem. Leży spokojnie w mojej kryjówce. Powoli umiera. Zatrułem go pewną substacją którą zostawiam Ci na biurku. Może przeżyć. Dziś w nocy go uwolnie. Jeżeli już wysyłasz rycerzy. To niech uważają na siebie..." Złożyłem kartkę i położyłem ją na masce. Obok niej zostawiłem fiolke z niebieską substancją. Popatrzyłem się na zakrawioną podłege i równierz zakrwawionego tulipana. Znikłem pozostawiajća kałuże krwi. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 15, 2009 9:57 pm | |
| Przychodze do swojego budynku, zauważam rozpłatane ciała. Zatrzymuje sie i przyglądam sie im bez emocji. - ^^ Głupiec... - pokręciłem głową, wyciągnołem ręce do leżących ciał, które zaczeły sie kurczyć aż przybrały postacie ... kostek do gry ^^ tym sposobem kieruje sie śladem Peiniego. Wchodze wreszcie do biura, łagodnym genjutsu budze Kasumi - Hej, przejdź sie do szpitala i weź coś na nerwy Po pstryknięciu moich palców katana znikneła z biurka. Przyjżałem sie masce anbu, ale tylko odsunołem ją na bok. Przeczytałem notke. - A wystarczyłoby żeby zaczoł od polityków wogle we mnie nie wierzą i odrazu by mu wyśpiewali mój mały pomysł z dublerką personelu tego budynku ^^ po tej akcji nawet oni nie pisną ani słówkiem... - zaśmiałem sie do siebie Przyjżałem sie fiolce. - Zagrajmy w Jego grę ^^ Wychodząc spotykam Kasumi - Oj, mam proźbe. Zawiadom rade o tym co sie stało. Masz, użyj tych kostek tak jak ostatnio do sklonowania personelu. Musze zająć sie naszym ostatnim akatsukaninem - Hai Hoka... Sannnin-sama! ^^ - Kasumi sie rozpromieniła, a mnie już tam nie było | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Biuro Hokage Czw Kwi 16, 2009 4:00 pm | |
| Pojawiłem się w biurze Hokage. Mój wygląd się zmienił. Moje włosy sięgały mi do pasa oraz kły mi trochę wyrosły. Podszedłem do biurka. Do pokoju weszła jakaś kobieta która podawała się za sekretarkę. -Co pan tu robi?-zapytała.
-Ja..mam wiadomość do Okamiego.-Po tych słowach z przybornika wyjąłem zwój który się powiększył.-To dla niego. Zapieczętowane jest w nim jedno ciało Peina. Ma ono moce przywoływania różnych sumonów. Uważajcie na nie. Na dodatek mam prośbę. Daj do naprawy moją maskę.-Podałem kobiecie połowę maski A.N.B.U.-Oraz spróbuj mi załatwić krótką katanę. -Ok chwile proszę.-Odpowiedziała kobieta po czym wybiegła z biura. Zauważyłem ślady krwi na podłodze, oraz zakrwawionego tulipana pod biurkiem. Wyjąłem go i schowałem do plecaka. W tym momencie do biura weszła ta sama kobieta co wcześniej. -Proszę to dla Ciebie. Nowa maska oraz katana. -Dziękuje!-Schowałem maskę i katanę. -Zdaje mi się że drugą część maski ma Hokage. -Aha...-odrzekłem.-Potem się z nim spotkam. Narazie! Znikłem. |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:14 pm | |
| Przychodze do biura, padam na fotel w którym okręcam sie w strone okna. - No to Akaty oficjalnie można uznać za wytępione... Hehe... Dopiero teraz zauważam w swoim odbiciu w szybie że jestem troche poraniony. - Potem sie wyleczy ^^ zresztą Kasumi pewnie niedługo sie tu zjawi i każe coś powypełniać... | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:17 pm | |
| Weszła spokojnie do biura. Oparła się o framuge drzwi. - No, no | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:19 pm | |
| - Hm? Wychylam sie zza oparcia fotela - Uff... myślałem już że to Kasumi Odwracam sie do Niej - Czołem, co Cie tu sprowadza? | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:21 pm | |
| - A nic - założyła ręce - Nudziło mi się i... słyszałam o akcji w puszczy - zadziorny uśmiech. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:24 pm | |
| - Skąd słyszałaś? Jeszcze nie zdałem raportu... - zdziwiłem sie troche - Tak czy inaczej ostatni akat został zredukowany do kupki popiołu ^^ osobiście zadbałem o to żeby nic po nim nie zostało | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:27 pm | |
| - No to świetnie x] Może nie długo zasłużysz sobie na stanowisko Hokage o ile... ja Ci go spod nosa nie sprzątne Weszła sobie do środka i usiadła na jakiejś kanapie. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:29 pm | |
| - Wątpie żeby być Hokage musiałabyś być silniejsza ode mnie ... Aiko-chan. Opieram głowe o oparcie, zamykam oczy - To była męcząca potyczka... | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:31 pm | |
| - Skąd wiesz, że nie jestem? - zaśmiała się cicho. - Z pewnością Opowiesz? Przechyliła głowę na bok, a uśmiech nie znikał z jej twarzy. - Jak tam z Ichi? | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:36 pm | |
| - Ostatni raz widziałem Ją jak byliśmy w miękkim miejscu ^^ czemu pytasz? - Sporo do opowiadania.. - ziewam - Wiesz co... - wyciągam z kieszeni karte, którą przez dłuższą chwile trzymam w ręce - No, gotowe. Rozedrzyj tą karte, to wpadniesz w genjutsu w którym zobaczysz całą walkę. - rzucam do Niej karte - Intuicja jakoś tak coś mi mówi że nie | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:42 pm | |
| - Nie tęsknisz za nią? - i wyszczerz. Po prostu nie wierzyła. - Czy to bezpieczne? - łapie karte - Co cóż... - i podarła ją. Wpadła w gen, w ktróym widziała cały przebieg tej "walki" | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:45 pm | |
| Podrapałem sie w głowe. Wzruszyłem ramionami - Może tęsknie, może nie ^^ - ale jAjko była już w genjutsu. Korzystając że chwile Jej to zajmie - zderzemnołem sie | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:46 pm | |
| Po dłuższej chwili wszystko się kończy. - Jej, ale z niego przymuł - czywiście, Okami mógł pomyśleć, że to o nim mowa, jednak Aiko mówiła o Peinie. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:50 pm | |
| - No cóż... - ziewam znów - Na moje szczęście użyłem Jego techniki przeciwko Niemu ^^' - Podobało sie? | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:53 pm | |
| - Bardzo... jak w... kinie? x_x - Okaśśśś, a wiesz cooo? - przekżywiła głowę na drugi bok - Naucz mnie czegoś. Może umówmy się na trening jakiś czy coś? | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:56 pm | |
| - Spoko, tylko pierw bym sie wyspał Odwracam głowe, zawieszam na chwile wzrok na wiosce. | |
|
| |
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 9:58 pm | |
| - Yea!! - uśmiecha się - No, to ja sobie już pójdę Wstała, ruszyła w stronę drzwi. Przy framudze się jeszcze zatrzymała na chwilę, ale ostatecznie poszła. [z/t] | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 22, 2009 10:01 pm | |
| - Bye... - przebrałem sie w coś do spania, kimam na kanapie ^^ | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Czw Kwi 23, 2009 8:54 pm | |
| Budze sie wreszcie ^^ -
Wstaje, przebieram sie, robie kagebunshina żeby ktoś sie zajoł papierkową robotą i raportami.
- Powodzenia częścio mnie ^^ - powiedziałem kagebunshinowi który poszedł w kime jak tylko wyszedłem ^^ | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Biuro Hokage Sro Kwi 29, 2009 10:57 pm | |
| Pojawiam sie przed biurkiem z kilkoma zwojami, które rzucam na biurko. - Posprzątam jak wróce - przyrzekłem sobie widząc ogólny syf w całym biurze, porozwlaane papiery itp. Wyciagam spod papierów moją starą fotografie, przecieram szybke i kąłde na stosie papierzysk tak żeby sie nie przewróciła ^^ - No, niedługo wróce... - Znikam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Biuro Hokage | |
| |
|
| |
| Biuro Hokage | |
|