| Cmentarz | |
|
+12Neigel Kayla Nagato Pein Tora Asano Aiko Okami In'nari Ishero Rukia Kuchiki Byakuya Kor'io Wanila Sasuke Uchiha Raven 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:20 pm | |
| Zauważytł Byakuye. Witaj Kapitanie Byakuya. Powiedział i spojrzał na kolejnego espade. Tak, witam. |
|
| |
Kor'io Wanila Porucznik VI dywizji
Liczba postów : 257 Wiek : zapewniam ze pełnoletnia Charakter : Sadystka? Maniaczka? Nic z tych rzeczy - optymistka Znaki charakterystyczne : Slinka jej cieknie na widok truskawek Inteligencja : 154 Zręczność : 160 Siła : 110 EXP : 120 x] Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:20 pm | |
| Podeszła do najblizszego trupa i obejrzała rany na jego ciele. Następnie przyjrzała sie jeszcze cztrym losowo wybranym ciałom. Gdy zakończyła, pobiegła na obrzeża cmentarza. Wykonała Denkou - ... zaklęcie destrukcyjne numer trzy. Przyzwała wyładowanie elektryczne, celując w ziemię przed sobą, przez co powstał w niej długi rów.
Stała dośc dalkeo, więc dopiero po chwili zauwazyła zgromadzenie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:27 pm | |
| Użył sonido i pojawił się na samej górze jakiegoś dość wysokiego krzyża. Spojrzał w dół -Hmm, i już trupów nie ma? |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:28 pm | |
| Pojawiła się na gałęzi jakiegoś drzewka, niedaleko Wanilki. - Coś się święci? - zapytała zaciekawiona. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:31 pm | |
| Przestała się gapić. Użyła sonido i znalazła się obok Arashiego. -Ohayo! Arashi!-wrzasnęła mu za uchem z zaskoczenia oczywiście . |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:32 pm | |
| Przez to zaskoczenie aż spadł na dół i z dużą siłą walnął w ziemię (twarzą do ziemi na dodatek xP) Obrócił się na plecy i spojrzał do góry na Nel -Ohayo, ohayo |
|
| |
Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:33 pm | |
| Pojawiłam się -Witam,. czyżby coś tutaj się działo?? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:35 pm | |
| Zaczęła się lekko śmiać. Kątem oka patrzyła na jednego z kapitanów. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:36 pm | |
| -Tak, coś tutaj się działo, przez tą zielonąwłosą zmorę Pokazuje palcem na Nel -...boli mnie twarz |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Dwóch mężczyzn pojawiło się z drugiej strony cmentarza. Szybkim krokiem zmierzali ku opuszczonej kaplicy. - Naprawdę sądzisz, że schowaliby to tutaj? To zbyt oczywiste - burzył się pierwszy z nich. - Sądzę, że tak naprawdę oni nie wiedzą nawet o istnieniu tego czegoś, więc wcale tego nie chowali - odpowiedział mu drugi. Żaden z nich nie zauważył obecnych na cmentarzu. | |
|
| |
Go?? Gość
| Witam.. Oglądał wszysttko co się dzieje do okoła. |
|
| |
Liczba postów : 257 Wiek : zapewniam ze pełnoletnia Charakter : Sadystka? Maniaczka? Nic z tych rzeczy - optymistka Znaki charakterystyczne : Slinka jej cieknie na widok truskawek Inteligencja : 154 Zręczność : 160 Siła : 110 EXP : 120 x] Registration date : 15/01/2009
| Podniosła głowę. - Ohayo Ichi - przywitała się, po czym zerknęła na reszte hałasujących na cmentarzu.
Wykorzystując shunnpo, poukładała zwłoki w rowie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:38 pm | |
| Zjawiła się obok tych facetów. -A wy czego? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:41 pm | |
| |
|
| |
Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:43 pm | |
| Spojrzałam kątem oka w bok na nowo przybyłe i jednoznacznie nie znane mi osoby. Potem przeniosłam wzrok an rozgardiasz -Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co tutaj się dzieje?? Zapytałam stanowczo | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:44 pm | |
| - Eh, dziękujemy za udzielenie precyzyjnej odpowiedzi Wyczuła nagle znajomą obecność. Spojrzała szybko w kierunku dwóch nieznajomych. - Szlag... | |
|
| |
Go?? Gość
| Wstał i potarł nos. Podszedł do owych mężczyzn -Neliel, oni nas nie widzą geniuszko Spojrzał na Ruki -To się dzieje, że mnie twarz boli nic więcej No, może jeszcze wczoraj lub przedwczoraj, nie pamiętam, zabiłem KILKA bezbronnych osób xP
Ostatnio zmieniony przez Arashi dnia Czw Lut 05, 2009 7:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Go?? Gość
| Ja nic nie wiem, niedawno przybyłem. Powiedział. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:46 pm | |
| -Zawsze warto spróbować...-stwierdziła stanowczo i się drapała po głowie. |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:48 pm | |
| Wykorzystała technikę odrzutu, by zakryć ciała swieżą wartwą ziemi, a nastepnie usiadął tam gdzie stała, zbyt zmeczona dniem, by sie ruszyć | |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:49 pm | |
| Spojrzałam na Toushirou -My sobie jeszcze porozmawiamy dziś u mnie w gabinecie. POdeszłam do Arashiegho -Czy ty chcesz abym wywnioskowała z tego wnioski?? | |
|
| |
Kuchiki Byakuya Kapitan VI dywizji
Liczba postów : 75 Age : 42 Wiek : 270 (Shini), 27 (Ludzkie) Charakter : jest spokojny i małomówny. Nie okazuje uczuć, jest apatyczny wobec innych. Bardzo wierzy w prawo i porządek, uważa że każde wykroczenie musi być ukarane, nawet jeśli jest to sprzeczne z jego przekonaniami. Pomimo zimnego i dworskiego zachowania Byakuya chroni i pielęgnuje to co dla niego ważne. Co dziwniejsze, w młodości był impulsywny i skory do gniewu Znaki charakterystyczne : Charakterystyczny dla niego jest jasno-zielony szal i rękawiczki na obu dłoniach. Na głowie nosi porcelanowe nakładki ( jap. Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:50 pm | |
| -Ohayo Nee chan. - Przywitał siostrę. Podszedł do Ruki | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:51 pm | |
| Kiedy mam przybyć?? Spytał i spojrzał na Kuchiki. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:51 pm | |
| -Wnioski? Chwila zastanowienia z miną (o_o) i przekrzywioną głową na bok -Nie, nie musisz xP Miałem wtedy zły dzień i musiałem trochę wyładować tą zUość >D |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:55 pm | |
| -Najpierw muszę załatwić sprawę z Aashim. Powiedziałam do Toushiego i spojrzałam na Arasia. -Jeśli miałeś aż taką wielką złość i ochotę zabijać trzeba było zrobić to na swych poddanych a nie zabijać niewinnych ludzi. Powiedziałam poważnym tonem -Aha i jeszcze jedno. Toushirou, Byakuya zajmijcie się nieznajomymi osobami. Wanila kiedy odpoczniesz dołącz do Kapitanów. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:57 pm | |
| Próbowała podejść, ale się odbiła od jakiejś bariery. -No, no to są jakieś alieny...-powiedziała sobie pod nosem. |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:57 pm | |
| Patrzyła na rozwijającą się sytuacje. A zwłaszcza na Wodza-Generała z nadzieją, że kogoś zaraz spotka tutaj sprawiedliwość.
- Jestem gotowa w kazdej chwili - przyjęła rozkaz.
Ostatnio zmieniony przez Kor'io Wanila dnia Czw Lut 05, 2009 7:59 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 7:58 pm | |
| -A czy ty byś zabijała swoich poddanych? Co prawda kilku tam kiedyś zabiłem, ale ja wolę być dobrym władcą xP Spojrzał na facetów idących do kaplicy. -Oni nas widzą? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:01 pm | |
| -Chyba tak, ale jak dla mnie to są kosmici... Nie można podejść...-powiedziała chowając się za Arashim. |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:04 pm | |
| -Co Ty sobie myślisz, że zabicie ludzi ujdzie Ci płazem? Zapytałam patrząc na Arashi`ego lecz kątem oka obserwując też i tajemniczych nieznajomych. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:08 pm | |
| Zaczęło się w niej gotować. Jej twarz przybrała kolor buraka. |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:09 pm | |
| Wstała z ziemi i szybko znalazła się przy dwójce nieznajomych i ostrożnie wyciągnęła w ich kierunku rekę, by sprawdzić, czy bariera działa również na shinigami. Jendocześnie czujnie rozglądała sie wokoło. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:10 pm | |
| Spojrzał znowu na Ruki -Niech pomyślę... Tak, ujdzie mi to płazem |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:13 pm | |
| -Śnisz mój drogi. Chciałabym abyś skończył jak te niewinne osoby. Powiedziałam poważnie prawie krzycząc | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:15 pm | |
| -Właściwie to powinno być to dla mnie obojętne, ale śmierć nie jest taka zła, i tak po niej jest życie więc o co tyle krzyku? Nic sobie nie robiąc podszedł bliżej Żniwiarzy -...... Baka!- powiedział i wrócił na wcześniejsze miejsce (zagranie ala Excalibur z Soul Eater'a ) |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| |
| |
Kuchiki Byakuya Kapitan VI dywizji
Liczba postów : 75 Age : 42 Wiek : 270 (Shini), 27 (Ludzkie) Charakter : jest spokojny i małomówny. Nie okazuje uczuć, jest apatyczny wobec innych. Bardzo wierzy w prawo i porządek, uważa że każde wykroczenie musi być ukarane, nawet jeśli jest to sprzeczne z jego przekonaniami. Pomimo zimnego i dworskiego zachowania Byakuya chroni i pielęgnuje to co dla niego ważne. Co dziwniejsze, w młodości był impulsywny i skory do gniewu Znaki charakterystyczne : Charakterystyczny dla niego jest jasno-zielony szal i rękawiczki na obu dłoniach. Na głowie nosi porcelanowe nakładki ( jap. Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:21 pm | |
| <From the United King, I'm looking for her, I'm going to Californiaa~! > Wzrok na Zombie -Hm ^^ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:22 pm | |
| Spojrzała również dziwnie. Zaczęła ładować cero. -Jakie to brzydkie...śmierdzi. Jednym słowem! UNICESTWIĆ...-mówiła i skończyła ładować cero, wystrzeliło w kierunku truposzy. |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:22 pm | |
| -A masz ty (XD) I Araś dostała z liścia* -Może zanim Ci.ę zabije połączymy siły i na tych dwóch pójdziemy? Ten jeden i ostatni raz? Zaproponowałam chłopakowi.
*nie uchylaj się i nie zaczynam bitwy bo nie mam wiele czasu XD | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:23 pm | |
| - Interesujące - mruknęła i wyciągnęła Zanpaktou, po czym zaatakowała najblizszego nieumrzyka <XD> | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:26 pm | |
| Siedzieli sobie na murku. Młodszy wywijał kosą nieco nudzony. - Mogę powalczyć? - zapytał. - Nie. - Miiistrzuuuuuu =.= - Nie. - ><
Nieumarli otrzepali się. W ich dłoniach pojawiły się kosy. Zaatakowany przez Wanilę przywołaniec bez problemu zablokował jej atak kosą. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:27 pm | |
| -No dobra... Azul Cuchilla... W jednej dłoni pojawił się miecz z reiatsu. -Ikuzo! Zaczął kręcić bardzo szybko mieczem, tak żeby wytworzyć coś na wzór Tehranu, lecz zamiast wiatru zaczęły wylatywać ostrza (prawie jak strzały Quincy) lecące w stronę wszystkich truposzy xP |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:30 pm | |
| Cofnęła się o krok do tyłu, potem uzywając shuunpo znalazła się za plecami umrzyka, ciachnęła i nie patzrąc na efekt odskoczyła, by znaleźć się poza polem rażenia ataków Arrancarów.
<sztuczna świadomośc mi się włączyła XD>
Ostatnio zmieniony przez Kor'io Wanila dnia Czw Lut 05, 2009 8:36 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:32 pm | |
| (gdzie ty tu widzisz Vizardów? ) |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:32 pm | |
| Uśmiechnęłam się na myśl walczenia z Arasiem, nawet pomimo tego iż wiedziałam ze nie jest on istotą dobrą. Wyciągnełam swojego Zana i zaatakowałam swojego najbliższego przeciwnika. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:35 pm | |
| -A jednak trzeba...-powiedziała bardzo spokojnie i wyjęła zanpaktou. Ruszyła w kierunku umarlaków. |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:37 pm | |
| Nieumarli bardzo mało robili sobie z ataków. Wszystkie ostrza Arashiego odbijały się od czegoś w rodzaju pola wokół nich, Wanila, pewna, że przecięła jednego z nich, w rzeczywistości ciachnęła powietrze. Ataki Rukii zakończyły się podobnym skutkiem.
Nieumarli zaatakowali z zatrważającą szybkością i zwinnością, jakby cielesne ograniczenia zupełnie ich nie dotyczyły. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cmentarz | |
| |
|
| |
| Cmentarz | |
|