| Cmentarz | |
|
+12Neigel Kayla Nagato Pein Tora Asano Aiko Okami In'nari Ishero Rukia Kuchiki Byakuya Kor'io Wanila Sasuke Uchiha Raven 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nagato Pein Akatsuki
Liczba postów : 128 Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 21/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pią Kwi 10, 2009 9:51 pm | |
| Pstryknął palcami i kot zamienił się w...chomika -Chodzisz z Ishero ??? Walna Prosto z mostu | |
|
| |
Kayla Jounin
Liczba postów : 260 Wiek : 18 Strój : Czarny strój ninja, maska Charakter : szczera, ironiczna, sceptyczna, z poczuciem humoru Znaki charakterystyczne : blizna na twarzy Kocham : Nasze bloki są zaje*iste!!! :3 Inteligencja : 130 + 24 Zręczność : 140 + 10 Siła : 130 + 12 EXP : 230 Registration date : 20/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pią Kwi 10, 2009 9:56 pm | |
| Widząc, że kot się schomiczył, przytuliła go do serce v_v -Mysia moja :3 Wytrzeszczyła oczy na Pejnusia. -.... Parsknięcie śmiechem. -A skąd takie pytanie? | |
|
| |
Nagato Pein Akatsuki
Liczba postów : 128 Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 21/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pią Kwi 10, 2009 9:58 pm | |
| -A no nie wiem -Tak mi to pytanie do głowy przyszło | |
|
| |
Nagato Pein Akatsuki
| Temat: Re: Cmentarz Pią Kwi 10, 2009 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Kayla Jounin
Liczba postów : 260 Wiek : 18 Strój : Czarny strój ninja, maska Charakter : szczera, ironiczna, sceptyczna, z poczuciem humoru Znaki charakterystyczne : blizna na twarzy Kocham : Nasze bloki są zaje*iste!!! :3 Inteligencja : 130 + 24 Zręczność : 140 + 10 Siła : 130 + 12 EXP : 230 Registration date : 20/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pią Kwi 10, 2009 10:10 pm | |
| Już miała wygłosić swoją mowę, kiedy zorientowała się, że szanowny towarzysz zostawił ją samą jak palec na strasznym cmentarzu v_v -Zwiau. Znowu -.- Postanowiła zatem urządzić sobie spacerek. Przy okazji poszukiwała wszelkich zombie, wilkołaków i wampirów Po jakimś czasie znalazła grób rodziny Tenshin. Zatrzymała się przy nim i zamyśliła się. Znowu czuła to dziwne uczucie wewnętrznego zagmatwania o_o Wreszcie się pomodliła i zniknęła. | |
|
| |
Neigel Łazik // agent Podziemia
Liczba postów : 107 Registration date : 10/03/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 10:40 pm | |
| Pojawił się i zaczął spacerować między magrobkami od czasu do czasu zatrzymując się, by przeczytać wyryty napis. Był lekko zdenerwowany, choć nie wiedział czemu. W jednej ręce przyniósł trunek, by wznieść toast, jak to wypadało. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 10:43 pm | |
| Przyszła na cmentarz. Za nią szedł Rosaji pchając przed sobą długi zamknięty wózek z podwójną trumną. Ichi dostrzegła Neigela i zbliżyła się. - Jest miejsce? - zapytała. | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 10:48 pm | |
| Przychodze ubrany w garnitur, zauważam rodzeństwo, ale nie podchodze za bardzo. Rozumiem że mogą chcieć pobyć sami. | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 10:51 pm | |
| Wskazał podbrudkiem połać terenu zaraz za ostatnim rzędem grobów. - Jest dużo miejsca i chyba nikt nie bedzie mial za złe, jak sobie trochę przywłaszczymy.
Zerknął na przybyłego, a potem na siostrę i uśmiechnął się półgębkiem. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 10:57 pm | |
| Zauważyła Okamiego. - W porządku. Rosaji? Miała sukienkę, więc to było by dziwne, gdyby zaczęła kopać. Demon natomiast uwinął się z tym całkiem szybko, po czym ostrożnie umieścił trumnę w dole.
Stała nieruchomo, przyglądając się trumnie. Nie bardzo wiedziała, czy powinna płakać. | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:00 pm | |
| Podchodze do wykopanej dziury. - Normalnie to w 6 osób sie opuszcza trumne do grobu... - spojżałem na Rosajiego - Ale tym razem chyba ja i Rosaji sie tym zajmiemy. | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:05 pm | |
| Patrzył jak demon umieszcza trumnę w dolę i próbował sobie przypomieć jak wyglądali ich rodzice, ale nie mógł. Po chwili zastanowienia jednak nawet się ucieszył z tego powodu, po co rozdrapywać stare rany, pomyślał. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:14 pm | |
| Przyglądała się, jak opuszczali trumnę. Usiadła na jakiejś ławce. - Zakopcie ich już... - wyszeptała, nie mogąc znieść tego napięcia. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:19 pm | |
| - Mhm... - kiwnołem głową, z rękawów wypuściłem kilkadziesiąt czarnych motyli, które przemieniły sie w podmuchy wiatru, które zasypują trumny.
Siadam obok Ichi. | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:24 pm | |
| Wyciągnła trunek po czym nalał troche do trzech kieliszków. - Coś na wzmocnienie - Podał im kieliszki. - Ichi wznieś toast, ja nigdy nie byłem w tym dobry. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:27 pm | |
| - Hyh... Zajrzała do swojego kieliszka. - To więc... za to byśmy nigdy nie przynieśli im wstydu, bez względu na to, jakimi ludźmi byli. I by nareszcie zaznali spokoju. Oparła się lekko o Okamiego i wzniosła kieliszek. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:33 pm | |
| - Szkoda że niejestem na swoim byłym stanowisku, mógłbym im załatwić miejsce w niebie od ręki... - uśmeichnołem sie lekko, podniosłem kieliszek do toastu. | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:39 pm | |
| Również uniósł kieliszek do góry. Potem wypił zawartość i wyrzucił do jakiegoś najblizszego śmietnika. - To byłby chyba koniec skromnej uroczystości - powiedział. Spojrzał na świeżozasypane miejsce - Wykombinuje się jakis nagrobek i będzie dobrze.
- Trzymajcie się. Odszedł, nie spiesząc się zbytnio. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:43 pm | |
| Również opróżniła swój kieliszek. Nie popatrzyła za bratem, ale za to powiedziała za nim: - Pamiętaj, że to było jedynie chwilowe zawieszenie broni. To nie wyjaśnia sprawy między nami.
Rosaji uklepał ziemię, żeby stanowiła wyraźny grób. - Dziękujemy. Wzruszył ramionami. Zniknął. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:47 pm | |
| Wypijam zawartość kieliszka, pusty wyrzucam za siebie. Obejmuje Ichi.
Z lekkiego zamulenia wyrwały mnie Jej słowa - ..co? Zawieszenie broni?! Jakie zawieszenie broni!? | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Kwi 28, 2009 11:56 pm | |
| - Dzisiaj i ostatnio miałyśmy z Hakiru małe zawieszenie broni. Przy każdym innym zaczęlibyśmy walczyć. Skończyło się dobre, następnym razem go uszkodzimy. Przymknęła powieki, przytuliła się. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Sro Kwi 29, 2009 12:05 am | |
| - Ty to masz dziwną rodzinke... - gładze Jej ramie, tule.
- Nie uroniłaś nawet łzy... nie znałaś ich? | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Sro Kwi 29, 2009 12:16 am | |
| - Chyba wolałybyśmy nie mieć żadnej. - Nigdy ich nawet nie widziałyśmy. We troje zostaliśmy adoptowani, ale Hei odszedł kiedy byliśmy jeszcze mali. Potem razem z Hakiru wyruszyłyśmy we własną drogę, rozdzieliliśmy się po dwóch latach. I tak już zostało. Nic wesołego. Wtuliła się w niego mocno tak, że nie widział jej twarzy. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Sro Kwi 29, 2009 12:19 am | |
| - Hehe. Too sweet to be true ^^ - gładze tył Jej głowy
- Ale wiesz, to miejsce troche nie pasuje do tej naszej małej rozmowy ^^ - rozpływamy sie w powietrzu :] | |
|
| |
Tora Dusza
Liczba postów : 185 Registration date : 23/03/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:13 pm | |
| Pojawiła się przy jakimś nagrobku z długą i średniej grubości kataną. Rękojeść była przywiązana bandażem na ręki dziewczyny. Druga dłoń krwawiła. Były na niej rysy, jakby od podrapania pazurami. | |
|
| |
In'nari Rode Podróżnik //agent Podziemia
Liczba postów : 414 Wiek : 3 latka starszy od braciszka Charakter : beztroski, wolny elektron Znaki charakterystyczne : tatuaż klanowy na lewym przedramieniu Kocham : po prostu wolność i powiew morskiego wiatru... w jej włosach... Inteligencja : 150 Zręczność : 150 Siła : 100 Registration date : 25/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:15 pm | |
| Przechadzał się między grobami, szukając czegoś. Dostrzegł dziewczynę, ale nie chciał jej przeszkadzać, więc wrócił tylko do poszukiwań. | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:18 pm | |
| - Szlag ==" - poruszyła krwawiącą dłonią, chcąc odwiązać bandaż. Ale ból był zbyt duży - Puszczaj -.-'' - wyglądało to tak, jakby walczyła sama ze sobą. | |
|
| |
Liczba postów : 414 Wiek : 3 latka starszy od braciszka Charakter : beztroski, wolny elektron Znaki charakterystyczne : tatuaż klanowy na lewym przedramieniu Kocham : po prostu wolność i powiew morskiego wiatru... w jej włosach... Inteligencja : 150 Zręczność : 150 Siła : 100 Registration date : 25/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:25 pm | |
| - Gdzie jesteś, co...? - wyszeptał bez konkretnego odbiorcy. Uniósł wzrok na dziewczynę. - Słucham? | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:29 pm | |
| - Co? He? Że nani? ==" - myślała, że to już Rei plącze jej w głowie - Oj wybacz, nie zauważyłam cię. Mówiłeś coś? Spojrzała na niego, potem na jej niezręczne dłnie. - Pomożesz? x3 | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:33 pm | |
| - Nie... musiałem się przesłyszeć. Podszedł do niej, po czym ujął jej dłoń i oparł się o jakiś nagrobek. Zaczął odplątywać ostrze. - Coś się stało? | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:35 pm | |
| - Nie wiem x_X - popatrzała na niego - Chyba sobie coś zrobiłam w ręke - spojrzała na podrapaną dłoń i na rękę, do której było przywiązane ostrze. - Ishero czy Rode? | |
|
| |
Kid Vizard
Liczba postów : 158 Wiek : 185 Strój : Kid ma jeden, standardowy strój. Czarne spodnie od garnituru i długi, czarny płaszcz, poszarpany w niektórych miejscach, posiadający kaptur. Dół płaszcza zdobią białe paski, symbolizujące zapewne linie Sanzu. Charakter : Zrównoważony, cichy, lecz wygadany, kiedy ma coś do powiedzenia w danej sprawie. Rzadko mu się zdarza denerwować. Widać u niego wyraźną niechęć do Seireitei. Ciągle ukazuje swój brak tolerancji dla innych poglądów. Znaki charakterystyczne : Paski Sanzu na włosach i złote, niemal przerażające, oczy. Kocham : Jeśli to słowo jest pytaniem, to dla Kida jest to pytanie retoryczne... Inteligencja : 230 Zręczność : 200 Siła : 140 EXP : Póki co ZERO Registration date : 27/03/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:36 pm | |
| Nagle, razem z powiewem wiatru, na szczycie jakiegoś krzyżu pojawiła się zakapturzona postać. Ubrana niemal całkowicie na czarno. Ręce schowane miała ona w kieszeniach. Tą postacią był Kid. Swoimi złotymi ślepiami badał wszystkich, którzy byli na tym cmentarzu. Wokół niego latała dusza Zanpakutou, którą widział tylko on. -Nie powinieneś odchodzić bez walki od Shinigami...- powiedziała Warui do Kida mrużąc powieki. Ten uśmiechnął się lekko i odrzekł: -A ty nie powinnaś tyle gadać... | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:40 pm | |
| - Czemu nas mylisz? Ronni... Ishero jest ode mnie dużo młodszy. Jestem Rode. Odłożył katanę i spokojnie, bez stosowania żadnej konkretnej techniki uleczył jej dłoń. Zauważył Kida. - Dobry wieczór A ty to kto? | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:44 pm | |
| Rana zaczęła się ładnie goić i zapewne chodziło o to, aby nie pozostawić blizn. Jednak właśnie rany przekształciły się w blizny. - Piecze Spojrzała na nieznajomego. [Zwwww takie dłuuugie] | |
|
| |
Kid Vizard
Liczba postów : 158 Wiek : 185 Strój : Kid ma jeden, standardowy strój. Czarne spodnie od garnituru i długi, czarny płaszcz, poszarpany w niektórych miejscach, posiadający kaptur. Dół płaszcza zdobią białe paski, symbolizujące zapewne linie Sanzu. Charakter : Zrównoważony, cichy, lecz wygadany, kiedy ma coś do powiedzenia w danej sprawie. Rzadko mu się zdarza denerwować. Widać u niego wyraźną niechęć do Seireitei. Ciągle ukazuje swój brak tolerancji dla innych poglądów. Znaki charakterystyczne : Paski Sanzu na włosach i złote, niemal przerażające, oczy. Kocham : Jeśli to słowo jest pytaniem, to dla Kida jest to pytanie retoryczne... Inteligencja : 230 Zręczność : 200 Siła : 140 EXP : Póki co ZERO Registration date : 27/03/2009
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 10:51 pm | |
| Zeskoczył z krzyża i przykucnął na jedno kolano, gdy wylądował. Wstał powoli i ściągnął kaptur. Przewiercił wzrokiem oboje. -Kid... ExPorucznik z... Splunął na bok -...Gotei 13... | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 11:03 pm | |
| - Nie wypowiedziałeś tego ze szczególną sympatią - zauważył, unosząc brwi. - In'nari Rode. Przykład panoszacego się bezrobocia. Do usług Zakończył leczenie rany. - Przykro mi, że zostały blizny. Zazwyczaj leczą się kompletnie, ale tak też się zdarza, | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 11:11 pm | |
| - Tora - rzuciła krótko. - Dzięki Wolałabym nie wiedzieć, co by się stało gdbyś mi jej nie uleczył... - podziękowała krótko. Rozmasowała nadarstek. Wzięła katanę do dłoni, do której była przywiązana. - Teraz lepiej - podsumowała. Drugiej dłoni z bliznami nie ruszyła. | |
|
| |
Tora Dusza
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 11:28 pm | |
| [Sorry ] - No, późno już. Zwiała. | |
|
| |
| Temat: Re: Cmentarz Pon Maj 04, 2009 11:43 pm | |
| - Hmmm, cóż... na mnie też chyba już pora. Narka. Odszedł. | |
|
| |
Kid Vizard
| Temat: Re: Cmentarz Sro Maj 06, 2009 7:28 pm | |
| Czyżby znowu się zamyślił? Cóż, do ostatnio dość często mu się zdarza. Przetarł prawe oko i westchnął. Wsadził lewą dłoń do kieszeni i ruszył, a dusza Zanpakutou wniknęła do broni. Po chwili Kid zniknął z cmentarza...
| |
|
| |
Azhar Lider Akatsuki
Liczba postów : 17 Skąd : Się biorą pingwiny ? Wiek : około 24 lat Strój : Czarny płaszcz Akatsuki, z czerwonymi chmurkami.Nosi także Hakkat.Pod płaszczem, skórzana kamizelka. Charakter : Charakter Azhara, jest zróżnicowany.Raz jest grzecznym chłopczykiem, raz bezwzględnym zabójcą, który dopełni swej misji ... Znaki charakterystyczne : Poparzenia, na lewej części ciała. Kocham : Wanna Be? ... Joke Inteligencja : 100 Zręczność : 250 Siła : 200 Registration date : 21/05/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 9:57 pm | |
| Na cmentarzu można było usłyszeć powolne kroki.Ktoś widocznie spacerował.Azhar lubił to miejsce.Spokojne, i dosyć mroczne.To było to co uwielbiał.Przynajmniej tu mógł się zrelaksować.Widząc jakąś ławeczkę, przy nagrobku, przyspieszył kroku, a gdy znalazł się przy niej usiadł, i spokojnie wciągnął powietrze do nozdrzy.Zamknął swoje oczy, i wyciszył przepływy chakry w swoim ciele.Teraz było idealnie ... | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:30 pm | |
| Przechadzała się w okolicy, bo zamierzała poszukać pewnego nagrobka - a właściwie posągu. Statua poświęcona ludziom Anbu zaginionym w akcji. Zobaczyła ją daleko przed sobą, ale na drodze stał ktoś nieznajomy. Płasz w czerwone chmurki - uaaaaau. - Znowu Akatsuki? W mordę, a myślałyśmy, że wszystkich rozpieprzyliśmy, Ichi... Przyglądała się nieznajomemu. | |
|
| |
Azhar Lider Akatsuki
Liczba postów : 17 Skąd : Się biorą pingwiny ? Wiek : około 24 lat Strój : Czarny płaszcz Akatsuki, z czerwonymi chmurkami.Nosi także Hakkat.Pod płaszczem, skórzana kamizelka. Charakter : Charakter Azhara, jest zróżnicowany.Raz jest grzecznym chłopczykiem, raz bezwzględnym zabójcą, który dopełni swej misji ... Znaki charakterystyczne : Poparzenia, na lewej części ciała. Kocham : Wanna Be? ... Joke Inteligencja : 100 Zręczność : 250 Siła : 200 Registration date : 21/05/2009
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:34 pm | |
| Azhar odwrócił wzrok w stronę wypowiedzianych słów.Dokładnie zmierzył dziewczynę.Typowa, jak każda inna, tyle że ta miała białe włosy.Widząc to,zachichotał jak debil, po czym ściągnął hakkat i ukazał swoje złote blond włosy średniej długości.Skrzywił głowę wpatrując się w dziewczynę
-Jeśli ty zabiłaś większość członków akatsuki, to ja jestem żabą ...- odpowiedział ąmiejąc się, ze swojego żartu.Cóż, może inteligencją nie grzeszył, ale za to nadrabiał innymi walorami. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:35 pm | |
| Przychodze w kapturze i płaszczu, ukrywam swoją obecność. Ignorując obecnych szukam nagrobka. | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:37 pm | |
| - Nie, nie my Poprzedni lider Akatsuki natomiast świetnie się spisał. My tylko wspierałyśmy go mentalnie. Zerknęła na Okamiego i przymrużyła powieki. | |
|
| |
Azhar Lider Akatsuki
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:40 pm | |
| Azhar, podążył za jej wzrokiem i spoglądnął na nieznajomego.Zmrużył oczy, po czym poprawił włosy, tak aby grzywka nie opadała mu na oczy.Teraz, w świetle księżyca, widoczne były jego poparzenia na twarzy, które schodziły w dół do innych części ciała.
-Cóż ... zdrajca, został zlikwidowany, a jego miejsce zajmuje teraz ktoś inny, o wiele potężniejszy ...- odpowiedział, po czym ponownie zarechotał, z samego siebie.Cóż, był on dosyć zabawnym jegomościem | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:43 pm | |
| Po dłuższej chwili znajduje nagrobek którego szukałem. Zajmuje miejsce na ławce obok.
Nawet nie zdziwiło mnie to jak mało mnie obchodzili obecni na cmentarzu. Wyciągnołem z kieszeni małą fajke wodną i nabiłem ją. Rozpaliłem ją i zaczołem palić.
* Ile to już czasu mineło przyjacielu... * | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:45 pm | |
| - Nie, nie został zlikwidowany - ciągnęła spokojnie z łagodnym uśmiechem - Sam odszedł Ale co ty możesz o tym wszystkim wiedzieć. Zakręciła się w miejscu i ruszyła dalej ku statui Anbu. | |
|
| |
Azhar Lider Akatsuki
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:48 pm | |
| Mężczyzna wzruszył ramionami
-Odszedł, czy został zlikwidowany, wszystko jedno ... już go nie ma - opowiedział, zamykając oczy.Widząc, że dziewczyna, idzie gdzieś dalej, ignorując go,skrzywił zgryz, po czym w jednej chwili pojawił się przed nią
-Nie ładnie tak uciekać Azharowi ... Nie ładnie- odpowiedział, wpatrując się w nią, ze skrzywioną głową | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Wto Maj 26, 2009 10:51 pm | |
| W powietrzu rozległ sie cichy głos - Nie radze...
Poza bulbonieniem fajki nie wydaje żadnych dźwięków. Myślami błądze gdzie indziej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cmentarz | |
| |
|
| |
| Cmentarz | |
|