| Cmentarz | |
|
+12Neigel Kayla Nagato Pein Tora Asano Aiko Okami In'nari Ishero Rukia Kuchiki Byakuya Kor'io Wanila Sasuke Uchiha Raven 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:39 pm | |
| Przestał kręcić mieczem. -Ya, ya... Chyba trzeba to zrobić tak... Miecz z reiatsu zniknął -Bala tormenta! Zaczął wystrzeliwać po 100 bal na sekundę w stronę umarlaków ^^ |
|
| |
Kuchiki Byakuya Kapitan VI dywizji
Liczba postów : 75 Age : 42 Wiek : 270 (Shini), 27 (Ludzkie) Charakter : jest spokojny i małomówny. Nie okazuje uczuć, jest apatyczny wobec innych. Bardzo wierzy w prawo i porządek, uważa że każde wykroczenie musi być ukarane, nawet jeśli jest to sprzeczne z jego przekonaniami. Pomimo zimnego i dworskiego zachowania Byakuya chroni i pielęgnuje to co dla niego ważne. Co dziwniejsze, w młodości był impulsywny i skory do gniewu Znaki charakterystyczne : Charakterystyczny dla niego jest jasno-zielony szal i rękawiczki na obu dłoniach. Na głowie nosi porcelanowe nakładki ( jap. Inteligencja : 200 Zręczność : 150 Siła : 150 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:39 pm | |
| Dalej się przyglądał bo nie chciał się męczyć. Przy okazji chciał zobaczyć co Wanilka umie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:40 pm | |
| Patrzyła dziwnie. -Araś chodź tu! A gdyby tak połączyć Gran Rey Cero?-zapytała go. |
|
| |
Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:43 pm | |
| Lewą dłonią z Zanem Próbowałam odbijać ataki nieumarłych a prawa nieco wyciągnięta do przodu mówiłam. -O Władco! Który nosisz imię Człowieka! Delikatnie drapiąc ścianę marzeń przyzwij lód z otchłani lodowca! Wyrecytowałam i pojawiła się strzała lodu która kierowałam na nieumarłych by ich zamrażać. To Hadou było nieco ulepszone prze ze mnie. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:48 pm | |
| Atak Arashiego i potem Rukii zmiotły trzech z 10 nieumarłych, pozostali jednak bez trudu się obronili. Dwóch zniknęło z białych płomieniach, pojawili się nad Arashim z kosami przy jego gardle. Rukia została wciągnięta pod ziemię po ramiona. Nel oraz Wanila wdały się w ciężką walkę z pojedynczymi, niewrażliwymi na ich ataki przywołańcami.
Młodszy Żniwiarz wymachiwał swoją kosą z brodą opartą na ręce. - Zdawało mi się, że są silniejsi mistrzu. Żeby zwykłych lalek nie mogli pokonać? Pff... - Nie niedoceniaj ich, Wal. - E tam... | |
|
| |
Kor'io Wanila Porucznik VI dywizji
Liczba postów : 257 Wiek : zapewniam ze pełnoletnia Charakter : Sadystka? Maniaczka? Nic z tych rzeczy - optymistka Znaki charakterystyczne : Slinka jej cieknie na widok truskawek Inteligencja : 154 Zręczność : 160 Siła : 110 EXP : 120 x] Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:51 pm | |
| Skoczyła ku swojemu przeciwnikowi, lecz nie zaatakowała Zanpaktou, zamiast tego spróbowała Mokuhon. Wypowiedziała inkatiacje, po czym z ziemi pod przeciwnikiem wystrzeliły cztery pnącza, chwytając jego nogi i recę. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:51 pm | |
| -Ech, Gran Rey Cero...-powiedziała i zaczęła ładować GRC na swojego przeciwnika. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:53 pm | |
| -Nel, to nic nie da... Zastanowił się chwilę, po czym szedł powoli wgłąb umarlaków i nic nie robił, tylko szedł... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 8:57 pm | |
| Wystrzeliła je ku swojemu przeciwnikowi. |
|
| |
Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:00 pm | |
| -Yarre, yarre Mruknęłam niezadowolona i jako że ziemi nie była aż tak mocno twarda przekręciłam jakoś w ziemi palca i rzekłam cicho -#31 - Shukkahou Pod ziemią wybuchła czerwona kula energii która rozburzyła ziemie dzięki czemu miałam jak wyjść. Wyszłam z ziemi 8i spojrzałam na Arashi`ego -Co o tym myślisz??
Ishero na Z/W poszedł. | |
|
| |
Kor'io Wanila Porucznik VI dywizji
Liczba postów : 257 Wiek : zapewniam ze pełnoletnia Charakter : Sadystka? Maniaczka? Nic z tych rzeczy - optymistka Znaki charakterystyczne : Slinka jej cieknie na widok truskawek Inteligencja : 154 Zręczność : 160 Siła : 110 EXP : 120 x] Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:02 pm | |
| Gdy wróg został unieruchomiony wystrzeliła prostą kulę czerowego ognia w srodek jego ciała. Zniknęła. <zwalają mnie > | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:03 pm | |
| Skoczył z powrotem na krzyż, na którym stał kiedy tu przybył -Na nich nie działają ataki fizyczne, nie zauważyłaś? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:07 pm | |
| -Ja nie walczę...-powiedziała i szła przed siebie nie zwracając na nich uwagi. |
|
| |
Rukia Wódz Generał
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:09 pm | |
| <baibai > -Tak, na pewno nie byłoby tych trupów... Tylko że to jest CMENTARZ Dalej się zastanawiał co zrobić. Gdyby użył ShiKai, zniszczył by ich w kilka sekund, ale wolał się nie przemęczać |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:14 pm | |
| [sorki, kłopoty techniczne ^^] - Dobra, czas na nas... to robi się już nudne - rzekł starszy Żniwiarz. Młodszy, Wal wstał i otrzepał się. Nieumarli zamienili się w pył. - Żywi, czy umarli... bez różnicy Wszyscy tak samo słabi. - Dołącz za moment. - Tak jest, mistrzu. Starszy zniknął, podczas gdy Wal został sam na murku kręcąc kosą. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:15 pm | |
| Patrzyła dziwnie na tego kręcącego. -*Ale dziwaki*-pomyślała. |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:17 pm | |
| - Skoro żywi nie stanowią dla was zagrożenia, umarli tym bardziej, to co powiesz na mnie? - pojawiłem sie obok Wal'a na murku i dwoma palcami chwyciłem i zatrzymałem Jego kose - Co, Wal? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:21 pm | |
| |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| |
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:29 pm | |
| Zeskakuje z murka, powoli ide w strone Żniwiarza - Nareszcie ktoś wystarczająco bystry żeby przede mną uciekać... nie to co ostatnia dwójka...
Zmieniam ton na poważniejszy - Zróbmy układ, dam Ci żyć, a nawet puszcze wolno. Powiedz tylko kto was tu wysłał. Nie musisz nawet mówić po co, powiedz tylko kto. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:37 pm | |
| Zaczęła się lekko podśmiewać. -Podróba shinigami...-warknęła. |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:41 pm | |
| Coś we mnie pękło i zaczołem sie śmiać, bardzo głośno i przez dłuższą chwile Opanowuje sie wreszcie - Zaoszczędziłeś mi sporo czasu, wiesz? Teraz wiem do kogo sie udać i z kim sobie pogadać ^^ a jak sam dobrze wiesz nikomu jeszcze nie udało sie przede mną ukrywać w nieskończoność a rozmowy ze mną potrafią być bardzo ... interesujące - Nel, nie śmiałbym sie z nich, to raczej shinigami i hollowy są marną podróbką Żniwiarzy... Nie znikając z miejsca gdzie stoje pojawiam sie również obok Wal'a - W takim razie mniemam że nie bedziesz miał nic przeciwko przed wyjawieniem mi celu waszych odwiedzin tego miejsca | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:42 pm | |
| -Ta, na to wygląda ^^ Dalej będąc na krzyżu, tylko teraz przykucając, myślał nad łatwym schwytaniem wroga |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:43 pm | |
| Siedzi dalej na ławcer przygladając się temu wszystkiemu. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:45 pm | |
| Kątem oka przyglądała się siedzącemu Hitsugay'i. Skierowała się do Okamiego: -A kim oni w ogóle są? |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| |
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:50 pm | |
| [ ] Otrząsnęła się. Zaczęła spacerować po jakimś murku, przyglądając się Żniwiarzowi. Wyglądał na conajmniej bystrzejszego od dwóch innych, których spotkała wcześniej. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:50 pm | |
| -Ale co do słabości shinigami to się zgodzę, nie chodzi tylko o fizyczną...-stwierdziła zjawiając się przy nich. |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:51 pm | |
| - Nie odpowiedziałeś na moje pytanie... - z mojego rękawa wypadła sześcienna kostka do gry, która w momencie gdy uderzyła o ziemie eksplodowała jak granat dymny. Wykkorzystując dym jako medium wywieram efekt genjutsu na Żniwiarzu który czuje sie tak jakby działało na Niego ogromne ciśnienie, czyli paraliż.
- Cóż, sprawdze sam, nie masz nic przeciwko? ^^ - nie czekając na odpowiedź zeskakuje z dachu i otwieram drzwi do kaplicy w której powinien być drugi Żniwiarz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:55 pm | |
| Zeskoczył z krzyża i podszedł bliżej otwartej przez Hokaga kaplicy. -Neliel, czy ty nie przeceniasz tych robaczków ShiniShini? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:56 pm | |
| Powoli skradała się za nimi. Ciekawa próbowała zaglądać. |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:58 pm | |
| - Coś mi mówi, przyjaciele, że to nie miejsce dla was ^^ - powiedziałem gdy Arashi i Nel sie zbliżyli, natychmiast kolejne dwie kostki uderzyły o ziemie i spowodowały ten sam efekt u arrancaru - Nie żebym was nie lubił... nie przepadam za podglądaczami | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 9:58 pm | |
| Nie mógł się ruszyć. Kosa zdematerializowała się. - Mojego towarzysza już tu nie ma - powiedział z trudem - Pewnie zabrał, co miał wziąć i odszedł.
Drugiego Żniwiarza rzeczywiście, nie było już w środku. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:00 pm | |
| Ehhh, jak zwykle ciekawscy.. Powiedział sobie pod nosem wstając. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:02 pm | |
| Pod nią otworzyła się garganta, zanim to zrobił. Znalazła się na kaplicy. -Nie jestem idiotką, nie nabieram się na coś co już widziałam...-powiedziała z uśmiechem. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:04 pm | |
| Arashi nawet nie chciał się temu przeciwstawić. Wiedział, że i tak by się dowiedział o co chodzi. -Ciekawe... Ale co było takiego w tej kaplicy? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:05 pm | |
| -Wchodzimy?-zapytała zeskakując do Arashiego. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:05 pm | |
| Oglądał wszystko co było w zasięgu wzroku. Wstał i pozsedł przed siebie. |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:06 pm | |
| - Napewno? - po drugiej stronie garganty czekał mój kagebunshin, który jedynie dotknoł czoła Nel.
Zostałaś wprowadzona w trans trwający około 10 minut
Kagebunshin odrazu sie zdematerializował, ja natomiast ściągnołem efekt genjutsu z Arashiego i odszedłem w strone Ichi
- Ciekaw jestem co Ty tu jeszcze robisz, Wal... | |
|
| |
Raven Lider A.N.B.U.
Liczba postów : 1047 Wiek : młoda, ale pełnoletnia Strój : Zwyczajne podkreślające sylwetkę koszulki, spodnie... w cieplejsze dni, jak na dziewczę przystało, spódniczki i sukienki Charakter : Jest optymistką, choć nie zawsze po niej to widać. Znaki charakterystyczne : Od niedawna białe włosy. Kocham : Wolność i deszcz Inteligencja : 320 Zręczność : 240 Siła : 110 EXP : 120 Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:08 pm | |
| Zeskoczyła z murku i podeszła bliżej. Nic nie mówiła, bo i tak nie miała nic do powiedzenia na ten temat. Obserwowała Wala. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:08 pm | |
| <sory, ale była już na dole > |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:10 pm | |
| < tak czy inaczej - czekał tam na Ciebie kagebunshin ^^ nie moja wina że nie trzymasz sie kolejności pisania postów równie dobrze ja mógłbym napisać 3 posty w których bym pozabijał wszystkich wkoło nie unikniesz tego ruchu, ot co > | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:10 pm | |
| -Oj, Nel, powinnaś wiedzieć że nic nie przychodzi łatwo- powiedział i podrapał się po karku
(Ale kagebunshin stał wtedy przy gargancie, szczegół taki xP) |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:11 pm | |
| Nie mógł nawet wzruszyć ramionami. - W Podziemiu nie jest tak ciekawie, jak tutaj. Nie spieszyło mi się. A Żniwiarze nie dbają o siebie nawzajem, więc nic dziwnego, że się mną nie zainteresował. Spojrzał na Haichi i uśmiechnął się, unosząc lekko górą wargę. - Selune...? Klątwa? | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:14 pm | |
| < dobrze więc, w miejscu gdzie zeskoczyła stał drugi ^^ zadowolony Araś? > Ściągam efekt genjutsu z Żniwiarza, zatrzymuje sie i czekam aż wykona ruch, jestem ciekaw tego co zrobi... Kompletnie ignoruje to co robi reszta | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:16 pm | |
| Wyszła z transu. -Ech następnym razem się nie dam.-stwierdziła trzymając rękę na zanpaktou. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:17 pm | |
| <Przecież mówie no Wiem, źle można mnie zrozumieć xP> Spojrzał na Nel -Ta, na pewno Spojrzał na żniwiarza, również ciekawy co ten zrobi |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Cmentarz Czw Lut 05, 2009 10:19 pm | |
| Przyłączyła się do tego jakże interesującego patrzenia. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cmentarz | |
| |
|
| |