Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Ogłoszenia Wto Lut 03, 2009 3:43 pm | |
| Po prostu ogłoszenia w który będę pisać nowiny itp itd. ______________________________________________ W razie gdyby mnie nie było przez dłuższy okres bez zapowiedzi moje obowiązki przejmuje Kuroi wiec w razie pytań to do niego - oczywiście jakby mnie nie było | |
|
Rukia Wódz Generał
Liczba postów : 300 Skąd : Z Soul Sciety Wiek : Nieco więcej niż 100 lat jednak na tyle nie wyglądam. Można by powiedzieć że gdzieś około 18-19 lat posiadam. Strój : Tradycyjny strój Shinigami bez haori- nie przepadam za nim i często gdzieś je gubię. ^' Znaki charakterystyczne : Czarne włosy połyskujące nieraz na ciemnoniebieski kolor. Kocham : Tylko swoje Zanapkuntou - żart Inteligencja : 200+ 15 Zręczność : 225+2 Siła : 225+5 EXP : 110 Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Ogłoszenia Wto Mar 17, 2009 7:41 pm | |
| Uwaga!!
Od dnia jutrzejszego stanowisko Wodza-Generała w SS zostanie zwolnione jako że odchodzę, decyzje nowego wodza podejmą admini. Prosze nie robić rozrób w SS i do usłyszenia, może wróce jeszcze. Bye.(XD) | |
|
Rukia Wódz Generał
| |