| Gorące źródła | |
|
+18Sakata Gintoki Kayla Rhia Saosaki Nizer Ladio Khaine Ikaro Hani Keira Żniwiarz Yunzoo Hanabi In'nari Rode Onamori Sasuke Uchiha Asano Aiko Okami Kor'io Wanila In'nari Ishero Raven 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yunzoo
Liczba postów : 59 Skąd : najlepeij z Tokio Age : 32 Wiek : 18 Charakter : zblazowana Znaki charakterystyczne : brak Kocham : bark danych Inteligencja : 140 Zręczność : 100 Siła : 60 EXP : 000 Registration date : 17/02/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:18 pm | |
| Obserwuje co jakąs chwile "mroczną postać " "Hm.. zakładam że każdy go już zauważył.." | |
|
| |
Kor'io Wanila Porucznik VI dywizji
Liczba postów : 257 Wiek : zapewniam ze pełnoletnia Charakter : Sadystka? Maniaczka? Nic z tych rzeczy - optymistka Znaki charakterystyczne : Slinka jej cieknie na widok truskawek Inteligencja : 154 Zręczność : 160 Siła : 110 EXP : 120 x] Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:24 pm | |
| - Wanila - przedstawiła się - Niestety na mnie juz czas. Kątem oka spojrzała na Zniwiarza. - Niestety nie tym razem Zniknęła. (siła wyższa i rozkaz bezposredni - tata przejmuje ) | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
Liczba postów : 555 Registration date : 17/02/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:25 pm | |
| Uważnie obserwował wszystkich ludzi, a konkretnie ich karki, poszukując złotego łańcuszka z szerokimi oczkami. Wiedział, że został już zauważony. Zeskoczył z drzewa. - Oko Cyklonu - powiedział głośno - Kto z was je ma? | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:27 pm | |
| - Mam "oko demona", jeśli chcesz je zobaczyć to masz nie przymierzając przesrane.
Wstaje i przeciągam sie | |
|
| |
Yunzoo
Liczba postów : 59 Skąd : najlepeij z Tokio Age : 32 Wiek : 18 Charakter : zblazowana Znaki charakterystyczne : brak Kocham : bark danych Inteligencja : 140 Zręczność : 100 Siła : 60 EXP : 000 Registration date : 17/02/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:27 pm | |
| Wychodząć z wody ..nadal patrzała sie na "mrocznego" .. oczywiście ona sądzi że to pytanie jej wcale nie dotyczy wiec nie ma zamiaru na nie odpowiadac choć i tak z regóły nie wygląda na taką co by "coś takiego" posiadała....
Ostatnio zmieniony przez Yunzoo dnia Wto Lut 17, 2009 10:29 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:29 pm | |
| -Oko Cyklonu?- powtórzył tylko. |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:34 pm | |
| - Oko Cyklonu - powtórzył - Starożytny artefakt. Wystarczy, że wie o czym mówię osoba, która go posiada. Jeśli się nie przyzna, będę musiał odebrać klejnot siłą. Dalej szukał łańcuszka. | |
|
| |
Okami Hokage
Liczba postów : 1152 Wiek : God knows. Inteligencja : 300 Zręczność : 150 Siła : 100 EXP : bo ja wiem... z 500 by sie uzbierało na luzie Registration date : 13/01/2009
| |
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:38 pm | |
| Spokojnie siada na trawe i pyta nieznajomego ... cóż skoro tak bardzo ci na nim zależy i masz zamiar użyć sily aby go dostać to może mógłbyś wyjaśnić bo co ci on konkretnie i dlaczego zakładasz że ktoś z nas go musi mieć.? | |
|
| |
Keira Oficer [I]
Liczba postów : 52 Znaki charakterystyczne : Bransoletka. Inteligencja : 100 Zręczność : 120 Siła : 80 EXP : - Registration date : 23/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:39 pm | |
| Jakby z nikąd zeskoczyła z drzewa z okrzykiem Tarzana. -AAaaaAAAAaaaaa.!'' Zerwała ubranie i zaczęła się walić jak małpa po klacie PS miała lekki zarost.. Nie no joke Nie, nie tego u góry nie ma Pojawiła się na jakiejś gałęzi drzewa i obserwóje wszustkich z góry jak księżniczka | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:42 pm | |
| -Hmm... Wskazał na Yunzoo -Ona tam pływała, może wyłowiła Wzrok na pojawionej na drzewie Keirze. -Shinigami-da |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:42 pm | |
| (po przeczytaniu pierwszych 2 linijek zakładałam że Keira to osoba niezrównoważona psychicznie.. ale nie no spoko możesz być księzniczka ) | |
|
| |
Keira Oficer [I]
Liczba postów : 52 Znaki charakterystyczne : Bransoletka. Inteligencja : 100 Zręczność : 120 Siła : 80 EXP : - Registration date : 23/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:44 pm | |
| (Yunzoo wiem gdzie mieszkawsz.! ) | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:45 pm | |
| Z ironicznym wyrazem twarzy ..zaczęła patrzeć na Arashiego (którego tak naprawde to nie zna) i dodała: Naprawde sądzisz ..nieznajomy że mogłabym wyłowić coś oczym nie mam pojęcia będąc jedynie na głębokości niecałego 1 m wcale nie nurkując iż z reguły boje sie panicznie wchodzić pod wode,..? | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:48 pm | |
| - Nie musicie wiedzieć, po co mi on - mruknął. Schylił na moment głowę, przeniósł wzrok na źródło. "Oko Cyklonu nie może znajdować się w wodzie", pomyślał. W jego dłoni pojawiła się długa kosa, przetoczył wzrokiem po wszystkich szyjach.
Spod ziemi wygramoliło się kilkanaście żywych trupów, które przytrzymały osoby stojące na stałym gruncie. | |
|
| |
Okami Hokage
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:51 pm | |
| ( a właśnie miałem iść sie przekimać -.- ) ... ( i kij, ide sie przekimać ) Znikam w głębach dymu, pojawiam sie na chwile koło gościa z kosą - Smacznego ^^ - po czym znikam sobie <3 | |
|
| |
Yunzoo
| (Może zaraz napiszeszesz że tutejszy wulkan wybuchł na twoje życzenie a lawa która tam była zalała nas wyszystkich i w ciągu minutk izamieniliśmy sie w posągi ..? ) | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Uśmiechnęła sie Los pozostałych ją mało obchodził.. hmmm. może dlatego ze żadnego nie znała.? Miała przy tym lekką rozrywkę. | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:52 pm | |
| (Hmm czemu nie.? ) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:53 pm | |
| Chwila ciszy. Dla niego jej zdanie było za długie Przegrzanie mózgu xP -Eee... No ba że tak sądzę Spojrzał pod siebie, na trupy. -Hę? Postrzelał se do trzymających go trupów balami, a kiedy były one już dostatecznie rozflaczone to skoczył na gałąź jakiegoś drzewa -To znowu ci co zboże zbierają ^^ |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 10:57 pm | |
| Na razie nie zamierzał nikogo atakować. Trupy sprawdzały tylko, czy ktoś miał zawieszone na szyi oko cyklonu. Nikt z trzymanych go nie miał, więc przeniósł wzrok na siedzącą na drzewie kobietę. - Masz to czy nie? - zapytał groźnym szeptem. | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:01 pm | |
| - Kto wie.. może tak, a może i nie.. Zaczęła machać nogami siedzac na gałęzi z obojętną miną. - A czemu już z taka zgrozą w głosie.? | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:01 pm | |
| == znudzona sytuacją dodała... Cóż panie nieznajomy ... probojesz nas zastraszyć pod przykrywką tego iż namiętnie poszukujesz jakiegoś naszyjnika... co za banał niesądzisz .. że gdyby ktoś miał owy przedmiot wyrużniał by sie na swoj sboob..? Oczywiście ty wolisz nas "zastraszać" (bo nikt tu nie jest wystraszony) truposzami .. bez dłuższego ględzenia użyła swojej broni która spowodowała że trup który ją trzymał wrocił do głębi ziemi.. A ona spokojnie usiadła na ławeczke z nadzieją ze ponownie nie bedzie musiała przeganiać kolejnych umarlak.ów | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:06 pm | |
| Od chwili, w której sprawdził przytrzymane osoby, czy mają naszyjnik, nieumarli byli mu już zupełnie niepotrzebni, więc nie przejął się tym, co zrobiła dziewczyna. Przeniósł na nią wzrok. - A kogo ja próbuję nastraszyć według ciebie? Szukam tylko tego, co kazał mi odzyskać mój mistrz. Wyciągnął przed siebie dłoń i zrobił małe kółko palcami. - Oko Cyklonu jest tych rozmiarów. Jak według ciebie osoba, która ma ukryty pod ubraniem naszyjnik ze stłumionymi właściwościami magicznymi może się wyróżniać na jakikolwiek sposób? Przeniósł wzrok z powrotem na dziewczynę na drzewie. - Masz czy nie? | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:13 pm | |
| Zaczęła się śmiać. - Nie lubię jak ktoś mówi takim tonem do mnie.. wiec nie odpowiem ;p | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:14 pm | |
| Cóz niepotrzebnie będe sie trudzić wyjaśniając to .. ale cóż.. może zrozumiesz otóz:' osoba posiadająca ową rzecz nie wyróżniałaby sie z posód innych co by byłą jedyną cenną wskazówką że to ona posiada to "coś" .. ja iż nie mam pojęcia co to wykluczam sie z grona podejrzanych ... tak samo dziewczyna na dzrzwie.. domyślic sie łatwo że osoba ta nie posiada takiego oka .. z przyczyn których nie mam zamiaru wymieniać... XD Pozostaje ci sprawdzenie Arashiego poniewąż na niego nic nie mam co nie oznacza że jest on .."TYm ktory odwarzył sie coś takiego nosić " XDD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:19 pm | |
| Spojrzał na Yunzoo -Chcesz mnie wkopać, co? Nie, nie mam tego czegoś... Nie potrzeba mi jakichś błyskotek ;P |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:20 pm | |
| Spojżała na dziewczyne.. - Piekny wykład | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:21 pm | |
| - Słuchaj ludzka pokrako - zwrócił się do rudej smarkuli, która zaczęła go już drażnić - Czy ty myślisz, że dla mnie jesteś taka godna zaufania? To że odgrywasz głupie scenki w stylu: "O co ci chodzi" wcale nie oznacza, że ja mam sobie wydedukować, że nie wiesz, co to jest. Wydał z siebie znużone westchnięcie. Zsunął kaptur z głowy. - Więc jak mam zwrócić się do szanownej Shinigami, żeby była łaskawa udzielić mi odpowiedzi? - zapytał ze znużeniem.
- Nie "jakichś"... - mruknął pod nosem.
[Yunzoo... błagam ^^ pisz przecinki czy buduj krótsze zdania... czy coś...] | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:21 pm | |
| Nie śmiała bym cię "wkopać" w ogóle to takie nieformalne , kolokwialne określenie lepiej brzmi ... utrudzic obecną twoją sytuację winnego... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:23 pm | |
| Chociaż zdanie było krótkie, to i tak nie zrozumiał -No czyli wkopać xP Zeskoczył z drzewa i oparł się o nie. |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:25 pm | |
| (przecinki nie są takie ważne .. a ja tu próbuje uświadomić że to ty sie mylisz.)
Radze ci nie korzystaj z pmocy nie co obraźliwych okreeśleń i tak wiem że masz jakiś problem .. Napadasz bo inaczej tego nie nazwe n, oskarżasz nas wszytkich o coś o czym praktycznie nie mamy pojęcia , czy nie wystarczy ci to że nikt z nas takiego oka cylkonu nie posiada i nigdy na oczy nie widział.?
Ostatnio zmieniony przez Yunzoo dnia Wto Lut 17, 2009 11:28 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:27 pm | |
| - Hmm... kazałabym Ci błagać na kolanach, ale to by było lekkie przegiecie z mojej strony ^^ ale wystarczy jak przyniesiesz mi bukiet kwiatów i zarecytujesz ładny wierszyk to może Ci powiem ;pp - powiedziała żartobliwie | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:32 pm | |
| [ej, sory... ja jestem tylko MG a dla mnie są ważne, bo przez brak przecinków nie rozumiem co piszesz xP]
Zaśmiał się głośno. - Słucham? Niby kogo ja tu oskarżam? Przyszedłem z polecenia mojego mistrza, który powiedział mi, że jedno z was musi mieć Oko Cyklonu, którego szukamy, bo jest zbyt niebezpiecznym klejnotem by pozostawić go na Ziemi. - Muszę odzyskać coś, co jest zbyt niebezpieczne dla żywych istot, a budzące strach i niepokój nawet pośród przedstawicieli mojej rasy.
- Zniknął w śnieżnobiałych płomieniach, pojawił się za plecami dziewczyny na drzewie i rzucił okiem na jej szyję. Jedno spojrzenie wystarczyło by uzyskał swoją odpowiedź. - Kwiaty może innym razem. Pojawił się z powrotem na dole. Rozejrzał się wkurzony. | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:34 pm | |
| - Ach.. ci mężczyźni tylko w dekolt zaglądają Roześmiała się. | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:36 pm | |
| Dobrze . .widze że to co mówie to cię wcale nie przekonuje .. nie bede sie wysilać i tłumaczyć "Czemu to ja niby nie mam takiego oka cyklonu" nie dobijesz mnie swoimi przekonaniami i tym że twoj mistrz sądzi że ktoś z nas ma tki naszyjnik .. , z resztą gdybym znow sie tłumaczyła oznaczało by to że ja coś takiego mam ...
"może nieświadomie mam to w torbie " | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:37 pm | |
| Spojrzał na swoją szyję -Hmm... Ja chyba tego nie mam |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:44 pm | |
| Hmm... Zniknął |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:48 pm | |
| - Wcale nie muszę cię przekonywać i twój sarkazm też wcale nie jest potrzebny - zwrócił się do do rudej, ale nie patrzył już na nią. Olał pozostałą dwójkę i zaczął przechadzać się wokół źródełka. - To musi tu gdzieś być... - mruknął. Nie uśmiechało mu się, że jeśli wróci bez naszyjniki to zostanie rzucony na rozszarpanie wygłodniałym biesom ^^.
Wyciągnął z torby swoją księgę, mruknął coś i wokół niego pojawiło się pięć piekielnych ogarów - ogromnych płonących psów z wydrapanymi oczami. Na jego rozkaz zaczęły przekopywać okolicę. | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:52 pm | |
| - Nie ma to jak pozytywnie nastawienie do drugiego ^^ Znikneła. | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Wto Lut 17, 2009 11:57 pm | |
| Zwarzając na to iż może mówie dla ciebie nie zrozumiale powtórze kolokwialnie tak abyć "zakumał" "NIE MAM TEGO CO CHCESZ "! wyświadczam ci nawet moją wspaniałomyślnosć iż nadal tu jestem bo praktycznie mogłabym sobie grzecznie wracać do mojego domu i nie przejmować sie tym co tutaj zaszło, a pomimo faktu iż nie mam pojęcia jak wytłumaczyć ci to co tłumacze juz od długiego czasu chyba powinnam zacząć od samego początku .... | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Sro Lut 18, 2009 12:03 am | |
| Zerknął przez ramię na rudą dziewczynę, po czym wrócił wzrokiem na jednego z ogarów. - W takim razie możesz już iść. Widziałem już, że nie masz Oka. Ogary przeszukały teren między źródłami i wróciły do niego. Żaden z nich nie miał tego, czego szukał. - Szlag... - mruknął - Zdaje się, że nic tu więcej po mnie. Mam nadzieję, że mistrzowie mi wybaczą...
Odwrócił się z powrotem do dziewczyny, a w tym czasie ogary zapadły się pod ziemię (bardzo dosłownie). - Mówiłaś coś? | |
|
| |
Yunzoo
| Temat: Re: Gorące źródła Sro Lut 18, 2009 12:08 am | |
| nie potrzebuje twojego pozwolenia na odejscie ,ale to miło że sie w końcu ze mną zgadzasz.. dobrowolnie mogłam juz sobie pojsc dawno temu ale coz.. nie ma to jak prażka tego kto stara sie udowodnić największą bzdure .. Powodzenia w szukaniu tego "czegoś" - puściła mu oczko i zniknęla ... | |
|
| |
Żniwiarz MG fabularny
| Temat: Re: Gorące źródła Sro Lut 18, 2009 12:13 am | |
| Nie zamierzał przejmować się jej słowami. Miał na głowie ważniejsze rzeczy niż gadki rudej śmiertelniczki. Poza tym, nikt nie mógł zabronić jej własnego zdania - być może dla niej uwolnienie demonów z Podziemia przez Oko Cyklonu było zaledwie bzdurą.
Zniknął. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 12:57 am | |
| Przyszedł w celu zrelaksowania się, usiadł na krawędzi źródełka i oparł się plecami o drzewo. Zamknął oczy rozmyślając o minionym dniu. | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 1:07 am | |
| Pojawia się. Wchodzi do jednego z źródeł. -Achh.. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
Liczba postów : 649 Age : 36 Strój : Czasem płaszcz, czasem koszula, nawet mundur się zdarzy. Charakter : Spokojny... i to wystarczy. Znaki charakterystyczne : Tautaż, blizna po łańcuszku na przedramieniu. Kocham : Huh, a co? Inteligencja : 170 Zręczność : 200 Siła : 180 EXP : a po co mi? ze 100 - starczy Registration date : 11/01/2009
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 1:11 am | |
| Otworzył oczy i spojrzał na dziewczynę, która najwyraźniej go nie zauważyła. - Witam ^^ Postanowił nie kryć swej obecności, bo już raz został oskarżony o podglądanie . | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 1:14 am | |
| Ustawiła ręce do obrony, -Aaaaa... Co Ty tu robisz.?! I i.. nie strasz mnie.! >< i no.. Hey.. | |
|
| |
In'nari Ishero Otokage
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 1:21 am | |
| - Nie chciałem cię wystraszyć ^^ - uśmiechnął się niewinnie. Przyjrzał się jej, ale może to w ciemności nie mógł rozpoznać jej twarzy. - Znamy się? [wybacz, nigdy nie pamiętam ] | |
|
| |
Keira Oficer [I]
| Temat: Re: Gorące źródła Nie Lut 22, 2009 1:24 am | |
| <Spoko > Podpłynęła do niego i przyjrzała mu się z bliska. Piekielne ciemności..- Nie wydaje mi się.. jestem Keira. Odsunęła się. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gorące źródła | |
| |
|
| |
| Gorące źródła | |
|